Сензациите в пресата: Удариха по ЦСКА с 35 лева за билет, без промени в състава на Левски

Сензациите в пресата: Удариха по ЦСКА с 35 лева за билет, без промени в състава на Левски

Novsport

07-05-2021, 09:04

 "Тема спорт": Удариха по ЦСКА с 35 лева за билет 

ФК ЦСАК 1948 удари по ЦСКА със скъпи билети за днешния мач. Сблъсъкът започва в 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Въпреки че от новака в елита обявиха, че ще бойкотират срещата, те са пуснали пропуски за феновете на гостите.

"Домакините на срещата ще предоставят на истинската армейска публика общо 1900 билета за Националния стадион „Васил Левски“, разпределени както следва:

- 900 билета за „Лъвчето“ на сектор „Г“ oткъм „В“ в блокове 34, 35 и 36. Цената на тези билети ще бъде 20 лева и ще се влиза през входове 16 и 17.

- 1000 билета за целия сектор „В“ с цена 35 лева. Достъпът ще се осъществява през входове 14 и 15.

Билети ще могат да се закупят в деня на мача от касата до фен магазина на стадион „Българска армия“, която ще отвори в 10:00 часа сутринта и ще работи до края на първото полувреме, както и от касата на улица „Гурко“, написаха от ЦСКА. 

"Тема спорт": Без промени в състава на Левски 

Треньорският щаб на Левски не планира да прави промени по състава за гостуването на Ботев (Пловдив). Срещата на Коматево е в неделя от 20:45 часа. "Сините" са доволни от представянето на отбора при успеха с 2:0 над Царско село.

В състава имаше и някои изненади - Драган Михайлович игра като вътрешен халф, а Андриан Краев на върха на атаката.

След като Борислав Цонев се завърна в състава, предстои същото да стори и брат му Радослав, който също лекуваше скъсана кръстна връзка. Надали обаче Ради ще е сред 18-те за гостуването на Ботев, пише "Тема спорт". През есента именно в мача между двата отбора на Коматево той получи тежката травма. 

По-вероятно е Ради да бъде на линия за мача с Черно море.

Източник: Novsport

Последни новини