Стоилов: Добър мач, но трябва да вдигнем още класата

Стоилов: Добър мач, но трябва да вдигнем още класата

Topsport.bg

19-03-2022, 19:52

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори след победата на "сините" над Локомотив (София) с 1:0 на "Герена". Мъри посочи добрите, но и лошите неща в играта на тима си.

"Заслужена победа. Имахме много ситуации и до 20-ата минута трябваше да сме решили мача. Имахме и колебания. Във фаза защита се справихме, защото нямаше опасност пред нашата врата. В атака трябва да работим още за завършващата фаза. Добър мач, но трябва да вдигнем още класата си. Доволен съм от адаптацията на Илиян. Той е на терена да помага на терена и да вкарва голове. Има дълъг път да извърви, но е добре като отбележиш, защото идва и самочувствието.

Предните паузи на националния отбор не ни се отразиха добре, защото след тях имаше колебания. Дано сега не е така. Такъв е календара и няма какво да правим. Трябва след това да работим добре. Преди това беше мач с Локомотив София на "Васил Левски", победихме, но изиграхме слаб мач.

Дай Боже всички играчи да са здрави. Искам да видя Левски, който да играе футбол. Дано тези играчи да се настроят от национален към клубен футбол. Все пак в клубовете получават заплатите си".

Източник: Topsport.bg

Последни новини