Таско Тасков: Не ме е страх от реваншизъм от страна на БФС

Таско Тасков: Не ме е страх от реваншизъм от страна на БФС

Topsport.bg

15-10-2021, 23:19

Изпълнителният директор на Пирин (Благоевград) Таско Тасков даде мнение след победата над Ботев (Враца) 3:1 и говори за Конгреса на БФС, на който клубът подкрепи Димитър Бербатов. .

"Знаете, че рядко говоря и си мисля, че не е наша работа да говорим за футбол. Благодаря на феновете на Пирин, които въпреки лошото време дойдоха и ни подкрепиха. Надявам се да им възвърнем доверието, надявам се, че при следващи мачове и при хубаво време ще се завърнат. Поклон пред тях, много ни липсват.

Знаете, че не стартирахме както се надявахме и затова сме изнервени малко или много. Дори аз допуснах една грешка. Преди мача с Локо (София) иронизирах главния съдия Георги Давидов, за което получих и наказание. Искам да се извиня на цялата спортна и футболна общественост в България, на съдийската комисия, лично на Георги Давидов. Просто си изпуснах нервите, надявам се да не се повтори от моя страна.

Има си резултат от конгреса. В крайна сметка хората са си го избрали. Надяваме се да продължим по същия начин да си развиваме и базата, и клуба. Промяната може да дойде и чрез Бирислав Михайлов, и чрез Димитър Бербатов. Искам наистина промяна, надявам се да се случи.

Не ме е страх от реваншизъм. Не смятам, че викат някой съдия и му казват свири срещу този или онзи. Това са неща, които са ми далеко от мисълта.

От юридическа гледна точка не знам. Не съм запознат с правилото, има си съд, нека си се реши и да спре това безвластие. Да си знаем кой управлява и да продължим напред", заяви Тасков.

Източник: Topsport.bg