Тунчев: Някои очакваха, че ще победим с лекота, но не бе лесно

Тунчев: Някои очакваха, че ще победим с лекота, но не бе лесно

Topsport.bg

23-09-2023, 17:20

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев говори след успеха с 3:1 над Хебър на "Арена Арда" в Кърджали в мач от десетия кръг в efbet Лига. Eто какво каза наставникът:

"Това беше трудно извоювана победата. Още в началото знаехме, че мачът ще е тежък, защото Хебър е добър отбор. Някои очакваха, че ще победим с лекота, но не бе лесно. Може би през второто полувреме имаше ситуации, в които изгубихме концентрация. Днес беше трудно за игра заради температурите, но съм щастлив, че момчетата показаха характер", коментира Александър Тунчев.

"Поздравих момчетата за реакцията след допуснатия гол. Не дадохме възможност на Хебър да си повярва, че ще успее да направи пълен обрат, след като вкара гол", каза още старши треньорът на Арда.

"Казал съм на нападателите да се борят за мястото си и да правят нещата, така че на мен да ми е трудно да правя избор. Винаги е хубаво, когато има конкуренция, защото футболистите по този начин дават всичко от себе си", каза още той.

"Срещу Крумовград имаме регионално дерби, но то ще се играе в Пловдив. Този мач е важен за хората в Кърджали, така че ще дадем всичко от себе си", заяви старши треньорът на Арда.

"Любослав Пенев е от нашите добри треньори и няма как да не съм радостен, когато го победим", завърши Александър Тунчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини