Феро: Има оферта за Вутов, той решава дали да я приеме

Феро: Има оферта за Вутов, той решава дали да я приеме

Novsport

16-08-2020, 22:20

Има оферта за Вутов, той решава дали да я приеме, разкри треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов след 1:2 от ЦСКА на "Армията".

„Не е приятно, че загубихме в последната минута. Поведението ни през второто полувреме беше много добро. През първото имаше притеснение. Не дадохме шанс на ЦСКА да стига до положения. Имахме повече аргументи в нападение и бяхме по-агресивни. Търсехме победата до последната минута. Накрая допуснахме да ни направят контраатака", каза още Феро. 

"Ние сме отбор в процес на изграждане. Трябва ни време. Изводите ще си ги направим и в никакъв случай не трябва да навеждаме глави. Това е втория кръг и тимът ще се развива“, продължи Спасов.

„Когато загубиш в последната минута започват да се търсят причини. Янко Георгиев извади много положения преди това. Явно така е писано и ЦСКА се възползва от шанса си. Не искам да хвърлям вина върху футболистите, защото те са много добри. Вратарските грешки най-много се виждат, но преди това, за да се стигне до положението може и друг да е виновен“, добави той.

„Никога няма да кажа, че не играем да нищо. Рано е да мислим кой ще се класира в шестицата. Търсим си игровата форма и физиономията. Отборите, които направиха по-голяма селекция изпитват затруднения в началото. Традициите ни задължават да търсим по-високо класиране през този сезон. Привлякохме бразилски нападател, който е класа, но трябва време, за да му се уредят документите“, завърши Ферарио Спасов.

Източник: Novsport

Последни новини