Херо недоволства от точката срещу Хебър

Херо недоволства от точката срещу Хебър

Topsport.bg

20-02-2023, 18:10

Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров изрази съжаление, че отборът му е пропуснал победата при гостуването на Хебър.

"Мисля, че ни попречи липсата на умение, на класа пред гола. Иначе статистиката показва, че имаме пълно превъзходство в играта - като владеене на топката, като създадени положения. Може би вятърът не позволи и на двата отбора да изиграят по-качествен мач", бе първият коментар на специалиста.

"Доколкото си спомням, домакините имаха само едно положение пред нашата врата в края на първото полувреме. Това е крачка напред. За сметка на това в миналия мач срещу отбора на Разград имахме пробойни в защита, а създадохме повече положения в атака", каза още той.

"В последните 15 минути, когато бяхме с човек повече на терена, ни липсваше и лидерът, който да поведе отбора. Не че нямахме предимство, когато бяхме с числено равенство на терена, но в края трябваше да бъдем по-настоятелни, да натиснем повече", сигурен е той.

"В следващия мач срещу Ботев (Враца) ни трябва и повече увереност в атака, но и късмет, защото без него често не се получава", завърши Димитър Димитров.

Източник: Topsport.bg