Ще поднови ли договора си с Левски? Уелтън с красноречив отговор

Ще поднови ли договора си с Левски? Уелтън с красноречив отговор

Topsport.bg

02-12-2023, 19:54

Бразилският нападател на Левски Уелтон се завърна след титулярите на "сините" и отбеляза гол, който бе в основата на победата над Локомотив Пловдив.

"Трудно е за всеки футболист да бъде извън терена. Разбира се най-голямо удоволствие за всеки да играе 90 минути. Трябва да благодаря на Господ, че съм жив и здрав и че се завърнах. Вкарах гол, а най-важното е, че успяхме да победим. Идваме от поредица, която не беше добра за нас. Работим много здраво и сериозно, за да може да завършим годината в оставащите мачове с победа", каза Уелтон.

"Аз работя за завръщане на старата си форма. Искам да се подобря. Видимо все още не съм физически на 100%. Видя се и в този мач. Скоро ще се върна и ще помогна на отбора. Единствената нагласа, с която дойдох тук, е да работя здраво. Не съм дошъл тук на разходка, явно ми се получава и съм щастлив, че помагам с играта си. Треньорът е доволен", допълни той.

"Чудесно е, когато феновете скандират името ми. Много съм благодарен за това отношение на феновете", каза още футболистът.

Той не пожела да коментира ситуацията с подновяването на неговия договор. "Предпочитам да не коментирам договора си. Това, което е извън терена, не е място за коментар", завърши Уелтон.

Източник: Topsport.bg

Последни новини