Юношите на Беласица с класика над мъжкия отбор на Малеш в Микрево

Юношите на Беласица с класика над мъжкия отбор на Малеш в Микрево

Novsport

24-08-2020, 12:12

В последния си контролен мач от лятната подготовка отборът от юноши старша възраст на ОФК Беласица гостува на Малеш в Микрево и спечели с 3:0.

През първата част на срещата не се стигна до отбелязване на гол и футболистите на двата отбора се оттеглиха на почивка при нулево равенство.

През второто полувреме възпитаниците на Георги Киров заиграха на по-високи обороти и с голове на Костадин Николов в 65-та, Николай Пачаръзов в 71-ва и Здравко Корчев в 77-ма минути се поздравиха с класическа победа над мъжкия отбор на Малеш в Микрево.

Лъчо Димитров, Димитър Малев и Андон Митрев асистираха по много добър начин при отбелязването на трите попадения. Още 3-4 голови ситуации проиграха младите футболисти на петричкия тим.

След мача от отбора на гостите изразиха благодарност към домакините за гостоприемството, отлично подготвения терен и добрата организация.

Съдийството на Георги Сестримски бе на много високо равнище.

В четвъртък в първия изтеглен кръг за първенството на зона София юноши старша възраст на Беласица ще гостуват на колегите си от Бароко.

Срещата ще се играе на стадион „Бонсист“ на изкуствения терен в Студентски град София. 

Наставникът на Малеш Красимир Стоянов сподели, че направените смени от него през втората част на контролния мач са се отразили негативно на играта и се е стигнало до загубата с 0:3.

Източник: Novsport