Янтра се похвали с електронно табло

Янтра се похвали с електронно табло

Topsport.bg

21-02-2022, 22:02

Стадион "Христо Ботев" в Габрово вече е с електронно табло. То беше монтирано днес следобед (21 февруари) от служителите на "Общински спортни имоти" там, където беше и онова, което по-старите любители на футбола в града помнят - на кулата към административната сграда.

Инициативата за закупуване на таблото е на привържениците на клуба и средствата бяха осигурени от тях. 43-ма дарители се включиха и събраха сумата от 2229.60 лева, която беше преведена на фирмата доставчик - "Ивеста" ЕООД.

Таблото е с размери 184 х 100 сантиметра и показва резултат и изминало време от началото на срещата. Големината на цифрите е 33 сантиметра. "Бойното му кръщение" ще бъде тази събота в домакинския мач на Янтра срещу лидера във временното класиране на Втора лига - Етър.

Това не е единствената инициатива на привържениците на Янтра. Те вече събират средства и за огромно зелено знаме с емблемата на клуба, с приблизителни размери 35/30 метра, което ще покрие един цял сектор от стадион "Христо Ботев". Миналата седмица феновете закупиха и тъпан, който вече се чу на "Стадиона на мира" в Перник при гостуването на Миньор.

Източник: Topsport.bg

Последни новини