Ясен е най-големият дарител в кампанията "Левски е вечен"

Ясен е най-големият дарител в кампанията

Topsport.bg

11-03-2022, 21:17

Владислав Карамфилов - Въргала изпълни обещанието си и дари 5300 лева на футболен клуб Левски, съобщава "dsport". Преди време Валди Въргала се включи в инициативата "Левски е вечен", като се ангажира със спектакъла "Мемоарите на един Въргал", който изнесе навръх 3 март в театър "Сълза и смях".

Предварително артистът, известен с любовта си към футболния Левски, бе обещал, че по този начин ще се включи в стартиралата преди месец инициатива "Левски е вечен". "Мемоарите на един Въргал" продължи над 3 часа и половина, като последният половин час бе изцяло посветен в спомените му за футболния Левски. Публиката остана очарована и на драго сърце бе изпълнила театралния салон на 3 март.

От сайта обявяват, че разполагат с документа, с който фирмата на Валди Въргала е превела сумата от 5300 лева в помощ на Левски. Когато е занесъл парите на счетоводителката на клуба, тя му е благодарила за огромния жест, а Влади ѝ е казал: "Не, аз на вас ви благодаря, че го има Левски и съм част от него. Всичко е от сърце. Не искам да призовавам и други хора да помагат, те сами трябва да чувстват и усещат".

По този начин Влади Въргала се явява най-големият дарител в кампанията "Левски е вечен" от стартирането ѝ досега, се казва още в информацията. 

Източник: Topsport.bg

Последни новини