Акрапович: Нищо не ни се получи и заслужено загубихме

Акрапович: Нищо не ни се получи и заслужено загубихме

Novsport

02-05-2019, 22:00

Всичко, което исках, не се получи. Заслужено загубихме, обяви треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович сред поражението с 1:2 от Септември. 

"Когато загубиш даден мач, е трудно да забележиш нещо позитивно. В началото на второто полувреме успяхме да се върнем в двубоя, но по начина, в който влязохме в него, няма как да се настроиш за победа", каза още той.

"Трябва да се бием на терена, да влизаме като на война, да търсим дуела. Вкъщи трябва да се раздаваш повече. Не само, че не съм доволен, но и тези, от които очаквах да играят добре, не го направиха", продължи специалистът.

"Не ми харесва този модел на разпределение на групите. Два отбора се борят, а останалите нямат никакви шансове. Опитваме да комбинираме във всички мачове, но не е лесно непрекъснато да вдигаш отбора и да вкарваш нови и свежи хора. Не смятам, че сме загубили форма. Всеки мач се опитвам да предпазя някой футболист да не получи жълт картон. Това е жонглиране със ситуацията. В следващия мач ще покажем друго лице", обеща Акрапович.

Източник: Novsport

Последни новини