Балтанов: Имаше 10 подобни фаула, за които съдията не даде картони

Балтанов: Имаше 10 подобни фаула, за които съдията не даде картони

Novsport

31-03-2019, 23:25

Халфът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов коментира червения картон, който получи в мача с Левски (1:1). Той бе изгонен от игра след втори жълт картон в 50-ата минута. 

"Благодаря на момчетата, че и с 10 човека продължиха да се борят и поне да задържат точката, защото е трудно да се играе с човек по-малко.

Не трябва сега да коментирам съдийството, защото веднага след мача може да има афект. Мога само да кажа, че имаше около 10 подобни фаула, за които не бяха дадени картони. На мен за първия фаул в мача ми се дава картон, преди това за оспорване. Оспорвахме целия отбор, но той реши точно на мен да даде картон. Така видяхме ситуацията. Гледах го на повторението и за мен не е дузпа. Но пак така е преценил. Имаше 10, 15, 20 такива фаула, за които не се даваше картон", заяви Балтанов. 

"И първенството и купата са приоритет за Ботев. Където е да играем, винаги ще играем за 3 точки. За купата първо ще трябва да отстраним Черно море, а след това на 1/2-финала са два мача. Естествено, че искаме да стигнем до финала, изпитвали сме това усещане да играем финал и да спечелим купата преди две години и ще бъде хубаво пак да го направим", допълни халфът.

"Пак казвам, че момчетата се постараха с 10 човека да удържат равенството. Може би резултатът е справедлив. Сега ни предстои нов важен мач след 3-4 дни. Трудно бе без Неделев. Той може да направи разликата във всеки един мач. Тошко е един от най-добрите играчи в България. Ако беше на терена, може би щяхме да спечелим. Никога не съм казал и няма да кажа нищо лошо срещу Левски, но феновете сами си преценяват дали да ме освиркват. Нека са живи и здрави и да подкрепят отбора си", завърши юношата на "сините".

Източник: Novsport

Последни новини