Белчев: Има отстъпление във формата, Черниаускас е играч на мача

Белчев: Има отстъпление във формата, Черниаускас е играч на мача

Novsport

08-03-2018, 19:47

ЦСКА стигна до измъчена победа над Етър. На стадион "Българска армия" столичани се наложиха с 2:1, като победното попадение падна в 86-ата минута. Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев пък отчете спад във формата на своя отбор.

"Очаквахме труден мач. Знаехме, че Етър играят добре и с настроение. Изиграхме слабо първо полувреме. Второто беше по-добре. Въпреки че е измъчена, с оглед на показаното, победата е напълно заслужена.

През първото полувреме ни липсваше скорост. През втората част нещата малко се подобриха. Етър се прибираше дълбоко в своята половина щом загуби топката и нямаше пространства. Не бяхме комбинативни. Трябваше да покажем по-голямо самочувствие пред вратата на противника.

Промените в титулярния състав донякъде са породени от сгъстения цикъл. Но аз искам всички да са готови. Когато се наложи да ги ползвам, да покажат най-доброто и да са полезни за отбора.

Барт може много повече. Може би личи, че не е играл. Но с опита и рутината да компенсира други недостатъци.

Добре е, че създаваме положения. Лошото е, че не ги реализираме. Имаме леко отстъпление в моментната форма спрямо есента. Надявам се да подобряваме нещата, да си вадим поуки и да продължаваме напред.

Черниаускас трябва да е играч на мача, с положенията, които спаси. Много добър вратар, както и другите двама. Доволен съм от това, което показа.

Предстои ни труден мач в Благоевград. Пирин играе добре, имат добър колектив и добър треньор. Надявам се да покажем по-добро лице и да победим", коментира Стамен Белчев.

Източник: Novsport

Последни новини