Венци Стефанов: Дано съдията е мъжкар и да свири по правилата

Венци Стефанов: Дано съдията е мъжкар и да свири по правилата

Novsport

28-02-2019, 08:36

 Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира назначението на рефера Станислав Тодоров за столичното дерби с Левски, което ще се изиграе на националния стадион “Васил Левски” на 3 март ог 17,30 часа.

За Тодоров това ще бъде първи мач на Славия през сезона, който той ще ръководи.

“Дано да е мъжкар и да свири по правилата. Дано това, което е на терена, това да отсъжда. Да няма задни мисли. Мисля, че може би той е най-опитният съдия в момента и би трябвало да изкара мача без проблеми”, споделя Стефанов пред “Тема Спорт”.

Той за пореден път изразява и недоволството си от преместването на мача от клубния стадион в “Овча купел”, както бе по програма, на националния. Припомняме, че това се прави по изискване на полицията.

“Билетите ще са както винаги са били - по 10 лева. Сега заради това преместване ще трябва да плащаме наем за националния стадион. Парите ги дава Славия. Винаги плащат тези, които са от прецаканата страна. Направихме осветление, направихме всичко. Бяхме планирали да направим официално откриване на 3 март, на националния празник. Сега се оказва, че…Какво да правиш, нищо”, добавя Стефанов, който изразява надежда Славия да покаже срещу Левски играта и характера от последните си мачове. От старта на пролетния сезон “белите” записаха загуба с 0:1 от Ботев в Пловдив, а след това спечелиха с 3:2 над Черно море и с 3:1 над Ботев Враца.

В Славия гледат много сериозно на предстоящия мач, като това показва решението на ръководството футболистите и треньорския щаб да не правят изявления преди двубоя. По същия начин на “Овча купел” действаха и преди финала за Купата на България срещу Левски през май м.г., когато Славия триумфира с трофея.

Източник: Novsport

Последни новини