Венци Стефанов пред Novsport: Стериакис отива в Олимпиакос!

Венци Стефанов пред Novsport: Стериакис отива в Олимпиакос!

Novsport

29-04-2018, 14:04

 Вратарят на Славия Антонис Стериакис ще продължи кариерата си в гръцкия град Олимпиакос. Това обяви специално за  Novsport босът на "белите" Венцеслав Стефанов.

Гърците ще платят близо милион евро за 19-годишният страж, потвърдиха от Славия.

"Има дребни детйли за доуточняване, но важното е, че са го харесали и го взимат. Няма значение кой ги е довел да го гледат и дали някой им го е препоръчал. С изявите си това момче доказа, че заслужава да играе в голям отбор!", обясни Стефанов.

"Политиката ни е такава, че не ни дава право да спираме нито един играч, когато получи добра офрета, която естествено е изгодна и за клуба", добави босът.

"Обещавам, че парите от трансфера ще бъдат вложени в изграждането на терени и подобрения вусловията в дестко-юношеската школа на клуба", каза още Венци.

Сделката ще бъде финализирана веднага след финала за Купата на България на 9 май, когато Стериакис и компания ще се изправят срещу Левски.

19-годишният Стергиакис е роден в Солун. Още преди идването му в Славия талантливият вратар беше обект на интерес от страна на най-успешния гръцки тим, но тогава той избра "белите", за да играе редовно.

Миналата година вратарят изкара пробен период в Рома, но до трансфер не се стигна.

Източник: Novsport

Последни новини