Гонзо: Левски има шанс за титлата!

Гонзо: Левски има шанс за титлата!

Novsport

01-03-2019, 17:36

Левски има шанс да се пребори за титлата, но ще бъде много трудно, обяви легендата на "сините" Георги Иванов - Гонзо пред "Дарик".

"В Левски тепърва ще се изгражда нещо ново и стабилно. Надявам се да стане шампион, въпреки че футболистите, с които разполага не показват нужната класа. Все пак вярвам, че с подкрепата на публиката, с мотивацията и спокойствието и слабата игра на Лудогорец, Левски ще триумфира, колко и малки да са шансовете", каза още Иванов.

Той за пореден път отхвърли възможността да се завърне на „Георги Аспарухов” след смяната на ръководството и собствеността на клуба.

„Не, не, не. Аз съм казал, че нямам желание. Бил съм в отбора и като футболист, и като ръководител. Сега гледан отстрани като фен. Не са ме търсили, аз съм казал мнението си преди много време”, поясни той.

„Когато казах, че при Спас Русев Левски не го чака добро, всички си помислиха, че нарочно говоря срещу клуба. В крайна сметка не харесвам да има 20 чужденци и 3 българи, надявам се сега с идването на Павел Колев, на Божков, Дерменджиев да се променят нещата. Виждам, че селекцията е насочена натам. Пожелавам им успех”, продължи бившият национал.

Запитан за слуховете, че може да поеме Локомотив Пд, Гонзо сподели: „Нямам какво да коментирам, с никого не съм говорил, когато в един отбор няма резултати, винаги се спекулира с треньора.”

Източник: Novsport

Последни новини