ИЗВЪНРЕДНО: Искат 39 млн. за ремонта на ст. "Христо Ботев"

ИЗВЪНРЕДНО:  Искат 39 млн. за ремонта на ст.

Novsport

13-07-2019, 17:30

Строителната компания "Главболгарстрой" е поискала 39 милиона лева, за да довърши изцяло стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Офертата на фирмата вече е изпратена до собственика на ПФК Ботев Георги Самуилов. Това твърди в днешния си брой "Меридиан мач".

В продължение на една седмица екипът на Plovdiv24.bg направи няколко опита за интервю с отговорен фактор от въпросната строителна компания, като изрично уточнихме, че темата за разговор ще е евентуалното довършване на стадион "Христо Ботев". След няколко телефонни разговора и кореспонденция чрез електронната поща от "Главболгарстрой" ни отговориха буквално: 

"Никой от "Главболгарстрой" не желае да се ангажира с коментар за бъдещото строителство на стадиона. Припомняме, че преди време се завъртя и името на фирма "Запрянови-03" като вариант да се ангажира с част от строителните дейности. Управителят Георги Заплрянов обаче бе категоричен, че вече нямат никакви ангажименти към ПФК Ботев и разговори по темата не са водени.

Собственикът Георги Самуилов обеща на официална пресконференция строежът да бъде подновен най-късно до 1 септември 2019 година.

Източник: Novsport

Последни новини