Илко Пиргов: Пътят към Европа ще е по-лесен в долната осмица

Илко Пиргов: Пътят към Европа ще е по-лесен в долната осмица

Novsport

04-03-2018, 18:11

 Вратарят на Локомотив (Пловдив) Илко Пиргов заяви, че равенството 0:0 срещу Ботев в дербито на града е бил логичен резултат с оглед на показаното. Двата тима са заложили повече на битката и не са показали максимума на футболния си капацитет.

Стражът също така изрази мнение, че ако “смърфовете” играят във долната част на таблицата и се класират на седмо място ще е по-лесно да се класират за Европа, отколкото ако са в първата и се борят за четвъртата позиция. 

“Мисля, че с оглед на показаното е закономерен резултатът. Жалко, че не успяхме на нашия стадион да спечелим, може би трябваше да сме малко по-настъпателни. Разбира се, че има закачка между мен и брат ми, но само в рамките на мача. Той все още няма победа над мен, когато сме на терена. Ние с Чворович нямахме много работа, тъй като бяхме доста затворени и двата отбора. Във втората седмица ще имаме по-голям шанс да станем седми и в един мач да играем срещу четвъртия. Ако сме в горната част, трудно можем да наваксваме изоставането”, каза Пиргов.

Източник: Novsport

Последни новини