Киров: Непростимо е срещу Лудогорец да оставяш толкова празни пространства

Киров: Непростимо е срещу Лудогорец да оставяш толкова празни пространства

Novsport

27-02-2018, 19:46

Старши-треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров даде коментара си след загубата на неговия тим от Лудогорец с 1:3 в среща, която трябваше да се изиграе в понеделник следобед, но беше отложена с 24 часа, заради обилния снеговалеж в Пловдив.

"Много лошо начало на двубоя, дадохме огромни пространства на противника и бързите им състезатели се възползваха от това. Когато намалихме резултата до 2:1 вече стояхме добре на терена, но мисля, че доста лекият трети гол ни прекърши. Няма смисъл да търсим странични причини, те са в нас. Срещу отбор като Лудогорец е непростимо да се оставят пространства, а ние го направихме. Имаше грешки и при изнасянето на топката, ще анализираме тепърва нещата.", заяви той.

"Доста лек картон получи Димов, беше предупреден да внимава, но други състезатели ще го заместват. Затова замених и Йордан Минев, защото и той беше пред наказание. Дербито на Пловдив е мач, в който всички трябва да са готови на 100%, състезателите го знаят и се надявам да се представим по най-добрия начин.", допълни Киров.

Източник: Novsport

Последни новини