Ковачев: Очаквам Етър да влезе в шестицата

Ковачев: Очаквам Етър да влезе в шестицата

Novsport

10-07-2019, 12:35

Очаквам доста силно представяне през новия сезон и се надявам Етър да влезе в шестицата, обяви новото попълнение тима Светослав Ковачев, който беше привлечен от Лудогорец.

"С шефовете на Лудогорец решихме, че по-добре за мен е да премина в Етър и да играя редовно. Ще ми дадат шанс и вече всичко зависи от мен. Любимата ми позиция е външен халф, най-добре се чувствам отдясно. От осем години съм в Лудогорец, още от юноша. Имам 11 мача и в мъжкия отбор. Миналата година бях преотстъпен в Дунав. Mисля, че се представихме на добро ниво. В повечето мачове бях титуляр. Договорът ми за преотстъпване изтече и вече съм във Велико Търново. За момента съм преотстъпен до Нова година, после ще се решава дали ще остана напролет", споделя Ковачев пред клубния сайт. 

"В Етър познавам доста познати футболисти и не е нещо ново за мен. Най-важното е да играем силно. Амбициран съм да се боря за титулярно място, а вече треньорите си решават. Надявам се с добри игри с отбора на Етър да получа отново повиквателна за мъжкия национален отбор", каза още играчът.

Източник: Novsport

Последни новини