Кристиян Малинов: Ще умрем, но трябва да бием Левски! (ВИДЕО)

Кристиян Малинов: Ще умрем, но трябва да бием Левски! (ВИДЕО)

Novsport

12-03-2018, 13:00

Кристиян Малинов сподели мнението си за мача срещу Пирин пред CSKA.BG. Той разкри, че до последно е вярвал в успеха и го посвети на феновете. Халфът на ЦСКА обяви още, че в предстоящото Вечно "червените" са готови да умрат, но да бият Левски.

- Крстияне, инфарктна победа, какво усети ти, вътре на терена?

- След такава победа емоциите са много силни. До последно вярвахме, че ще спечелем и така се случи. Много сладък успех. Посвещавам го на нашите фенове, които не спряха да ни подкрепят. Надявам се следващата седмица да го повторим.

- Какво мислиш за мача като цяло?

- Не започнахме добре. Нмаше я агресията, нямаше го това желание от самото начало да ги натикаме в тяхната половина и да търсим успеха. Пред второто полувреме всичко си дойде на мястото, започнахме да атакуваме с повече хора, по-уверено и аз лично вярвах, че ще победим.

- Колко важен беше успеха срещу Пирин на фона на задаващото се Вечно дерби?

- Всеки мач за нас е като финал, защото знаете, че се борим за титла и Купа. Нямаме право на грешка! Тези мачове са шампионски - да побеждаваш, дори когато не играеш добре. Може би има лека игрова криза в последните 2-3 срещи, но аз съм сигурен, че ще излезем от нея и ако победим Левски, в което съм сигурен, ще ни дойдо още по-голямо самочувствие и ще играем както всички фенове искат и както самите ние искаме.

- Няколко думи за мача с Левкки, който предстои?

- Ако се наложи ще умрем, но трябва да бием Левски! 

Източник: Novsport

Последни новини