Локомотив Пд ще връща самочувствието срещу новак в елита

Локомотив Пд ще връща самочувствието срещу новак в елита

Novsport

02-09-2018, 08:56

Старши треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович ще връща самочувствието в състава си по време на днешното гостуване на Ботев Враца, след като миналия мач „смърфовете" загубиха от Черно море с 0:2 на „Лаута".

Наставникът смята да направи някои промени, но те няма да се големи, защото той беше доволен от играта на момчетата си, които удариха две греди срещу „моряците".

Очаква се в състава да се завърне Анте Аралица, който беше резерва в срещата с Черно море. Той и Димитър Илиев ще водят атаката на Локо (Пд), като единият ще действа зад другия.

Ботев (Bp) обаче се готви да спечели домакинството си срещу Локо (Пд). Двубоят от програмата на 7-ия кръг на Първа лига ще е отново на стадион „Огоста" в Монтана, тъй като на стадион „Христо Ботев" липсва осветление.

От ръководството на врачани не съобщиха за контузени футболисти, което традиционно се приема като спускане на плътна информационна завеса и опит за заблуда на противника.

Преди седмица по същия начин до последно беше държана в тайна контузията, получена от бранителя Атанас Фиданин, което прекрои основно отбраната на новака в елита.

Със сигурност извън групата за мача остава невъзстановеният след операция на лявата скула Даниел Гаджев.

Източник: Novsport

Последни новини