Любослав Пенев: Нямам информация за Бербатов

Любослав Пенев: Нямам информация за Бербатов

Novsport

02-03-2019, 20:01

Да ви кажа честно не знам какво се случва. Гледам, че се тиражират някои неща, но аз лично нямам информация, отговори Любослав Пенев на въпрос дали има развитие около евентуален трансфер на Димитър Бербатов в ЦСКА. Треньорът говори след победата на ЦСКА с 5:1 срещу Септември.

"Не бих казал, че това е най-силният ни мач, но най-комплексен, защото това, което тренирахме през седмицата се получи. Това е моделът на игра, който изграждаме и се вижда, че сме на прав път", коментира Любо.

"Когато има проблеми трябва да се решават, аз скъм такъв човек, че отивам директно срещу проблемите и намирам решения", заяви той по повод липсата да доста играчи заради контузии и наказания.

Относно ситуацията, при която леше отсъдена дузпа да "червените" още в 10-ата секунда, Пенев заяви: "Трябва да гледам повторение, за да коментирам. Не е ситуация която определи крайния изход от мача. Головете са най-малкото което ме радва. Аз съм спокоен. Ще продължим да вкарваме защото създаваме много положения."

За новото попълнение Нуно Томаш:

"Дебютант, само с една тренировка много добре се включи. Има школа, бързо се адаптира"

За Бодуров:

"Утре започва тренировки, за другия мач ще бъде на разположение"

За жалбата срещу рефера на дербото с Левски и непрестанните му критики по адрес на съдиите: 

"Не апелирам да няма грешки само срещу ЦСКА, а да има безпристрастно съдииство по време на всички мачове. Не че някой ни помага или пречи, това е очевадно. Говоря за "А" група, "Б" група...Реферите трябва да помагат на изстрадалия ни футбол да се възстанови и да се върне отново там, където е бил."

Източник: Novsport

Последни новини