НА ЖИВО: Верея - Локомотив (Пловдив), състави

НА ЖИВО: Верея - Локомотив (Пловдив), състави

Novsport

01-12-2018, 11:35

Закотвилият се на дъното в Първа лига отбор на Верея приема днес от 12,30 часа Локомотив Пловдив в двубой от 17-ия кръг на Първа лига.

Това, че старозагорци не могат да спечелят двубой, вече не е новина. Заралии имат 4 точки от 4 ремита и са се закотвили здраво на последната позиция.

По-притеснителното за възпитаниците на Небойша Миличич е, че забравиха и да вкарват. Вече 450 минути, или 7 часа и половина, верейци не са реализирали гол. Тук влизат 4 мача за първенство и 1 за купата. За последно точен бе Антон Огнянов, който донесе точката при домакинското 2:2 с Ботев Враца на 19 октомври. Огнянов обаче доста мистериозно, без да е контузен или наказан, не играе за тима.

След тежката загуба с 0:6 от Берое Симеон Мечев заяви, че чужденците в отбора не са от класата на Първа лига, а наставникът Миличич добави, че се нуждае от спешна селекция през зимата.

В същото време старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович за пореден път има да решава сериозни кадрови проблеми. Както е известно, последни мачове от своите наказания днес при визитата на Верея ще изтърпяват Димитър Везалов и Анте Аралица, а на Симеон Райков ще му останат още три. С контузия е крайният защитник Милош Петрович.

Все още не напълно възстановен е Асен Георгиев, но поради липсата на изпълнители ще е в групата. Там ще се върне и Умарбаев, който напоследък не се ползва с доверието на босненския специалист.

Локо Пд влезе в серия от 3 поредни мача без победа - 2 загуби и реми. За последно черно-белите биха за първенство у дома Витоша Б (2:1) на 27 октомври.

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА НА ЖИВО - ТУК!

Верея - Локомотив (Пловдив) 0:0

Верея: 27. Георгиев, 4. Мачадзе, 6. Иванов, 5. Косут, 15. Василиев, 33. Йоргенсен, 28. Александер, 7. Мечев, 77. Мартинович, 11. Вушорович, 21. Запрянов

Локомотив: 71. Луков, 5. Георгиев, 6. Езе, 34. Банович, 50. Томашевич, 91. Буна, 14. Илиев, 9. Карагерен, 12. Озболт, 44. Посинкович, 10. Умарбаев

Източник: Novsport

Последни новини