Николай Киров: Не започнахме добре, но на почивката коригирахме нещата

Николай Киров: Не започнахме добре, но на почивката коригирахме нещата

Novsport

29-04-2019, 22:20

Не започнахме добре двубоя. Приехме играта в нашата половина, а това не е силата ни. След почивката Кристиан Добрев раздвижи нещата в атака. Успяхме да завършим две контри, което пък е нашата сила и с това спечелихме двубоя, коментира треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров след 2:0 срещу ЦСКА.

"Доволен съм от Доре. Това е ролята на хората, които влизат по-свежи на терена, тъй като той не игра в предишния мач. Награди се сам с този гол. Ние, треньорите, трябва да направим нужните ротации, да влеем свежест, за да сме във върхово състояние за финала. Отборът трябва да поддържа един добър ритъм на игра. Треньорите вече се готвим затози мач, играчите още не ги занимаваме. Финалистите не ги помнят, това е исторически финал", каза още специалистът.

"Много пъти съм казвал, че не коментирам съдийството. Сега няма да направя изключение. Само след един двубой си позволих да изразя възмущението, но съм си обещал, че няма да си го позволя втори път, надявам се да изпълня обещанието си. На този етап не са водени разговори за нов мой договор. Трябва да питате ръководството, а не мен. В близко бъдеще цел №1 на самия клуб ще бъде завръщането на стадион "Христо Ботев", завърщи Николай Киров.

Източник: Novsport

Последни новини