Петричев: Сега мислим за евротурнирите

Петричев: Сега мислим за евротурнирите

Novsport

24-05-2019, 22:52

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе в чудесно настроение, след като „орлите” стигнаха осма титла в Първа лига.

Директорът при „орлите” довери, че голямата цел на отбора остава добро представяне в европейските клубни турнири. Шефът в Разград също така сподели, че ако тимът се представя добре в Европа, то тогава титлата у нас ще идва „от само себе си”.

„Феновете ни се радват много и титлата е изцяло за тях. Нека караме стъпка по стъпка. Сега мислим за подготовка, трансфери и евротурнири. Това е голямата цел и ще искаме да играем на ниво. Ако се представяме добре в Европа, титлата ще дойде от само себе си. Лудогорец е голяма организация, макар че допускаме разклащане, но сме дорбе смазана машина”, коментира пред медиите Петричев.

„Имаме обяснение за края на този сезон и се надявам да си извадим поуки. Според мен опитите за новини за махане на Стойчо Стоев беше нелепа пропаганда. Ще видите атакуващ Лудогорец този, който хората заобичаха. Вероятно ще видим и освежен Лудогорец”, завърши Ангел Петричев.

Източник: Novsport

Последни новини