Радостин Станев: Георги Петков има място в националния

Радостин Станев: Георги Петков има място в националния

Novsport

27-08-2018, 22:45

Треньорът на вратарите в Славия и член на Управителния съвет на третодивизионния Спартак Варна Радостин Станев заяви, че Георги Петков не е получил повиквателна за националния отбор, но има място в него. Той добави, че ръководството на Спартак е поканил европейски гранд за отбелязване на 100-годишния юбилей на клуба, но мачът е пропаднал заради забавения строеж и документация на базата на варненци.

Станев отрече категорично появилите се информации преди няколко дни, че Петков е отказал повиквателна на националния селекционер Петър Хубчев.

Радостин Станев обясни и причината за проваления мач за 100-годишния юбилей на Спартак Варна срещу голям европейски отбор, но е оптимист, че догодина такава среща ще се състои.

Членът на УС на третодивизионния отбор добави, че Общината е помогнала със 100 000 лева за тържествата на по повод 100-годишнината, като кулминацията е утре. В 18 часа спартаклийската общност се събира на площад "Севастопол", след което са предвидени редица мероприятия. На събитието са поканени 150 футболисти и деятели на клуба, оставили името си в историята на "соколите". Сред поканените са и водещи имена от историята на българския футбол.

Източник: Novsport

Последни новини