Славия приема Локо (Пд)

Славия приема Локо (Пд)

Novsport

25-02-2018, 16:10

 Славия приема днес от 17,30 часа на националния стадион “Васил Левски” отбора на Локомотив Пловдив в свирепа битка за място в топ 6 в класирането. 

Преди изиграването на двубоя от програмата на 22-ия кръг и двата тима се намират в подножието на шестицата, като пловдивчани вървят 8-и с 26 точки, а столичани са 9-и с 24. Успехът е важен и за двата тима, което обещава оспорван двубой на тежкия терен предвид времето, което рязко се влоши през тази нощ.

Треньорът на домакините Златомир Загорчич няма да разчита на наказания Славчо Шоколаров, а мястото му ще заеме новото попълнение Сашо Александров. Кенийският национал Омар Абуд до последно ще е под въпрос за левия бек, тъй като се възстановява от контузия. В състава след наказания се връщат Иван Минчев и Гарин Иванов.

В същото време колегата му Бруно Акрапович няма да разчита на двама от победата над Пирин в предишния кръг. Това са наказаният халф Буна и контузеният защитник Асен Георгиев, който ще отсъства дълго от терените.

Пловдивчани идват в добро настроение, след като получиха заплати и премии.

Статистиката от последните двубои между двата тима е на страната на Славия. “Белите” са в серия от пет поредни успеха над Локо в София за първенството и купата на страната. Последната им загуба у дома датира от октомври 2014 година. 

Източник: Novsport

Последни новини