Цел на Левски поиска трансфер

Цел на Левски поиска трансфер

Novsport

29-08-2019, 07:39

Латвийският национал Виталийс Максименко е поискал да бъде продаден от Олимпия Любляна. В момента бъдещето на словенския клуб виси на косъм, след като Милан Мандарич обяви, че му е трудно да го издържа.

Освен това Максименко бил убеден, че е по-добре да търси бъдещето си в друг отбор, след като в последно време е със статут на резерва в клуба от столицата на Словения. Както е известно, той бе спряган за трансфер в Левски. Съществува дори вариант да дойде на „Герена“ без да се налага „сините“ да плащат трансферна сума за него. Причината за това е, че словенците висят със заплати към играчите си.

Според запознати обаче Максименко не е единствен вариант за Левски, за да бъде приключена селекцията. „Сините“ са хвърлили око на още двама футболисти с подобни параметри на тези на латвиеца. Те са им били предоставени от родни агенти. Треньорът Петър Хубчев обяви и след победата над Локо (Пд), че се надява на още поне едно ново попълнение. Причината е, че той има един играч, който в момента е без алтернатива. Това е Иван Горанов.

Източник: Novsport

Последни новини