Moци призна: Почти сигурно се отказвам от футбола

Moци призна: Почти сигурно се отказвам от футбола

Novsport

06-05-2021, 19:14

"На 99% ще се оттегля от професионалния футбол през лятото". Това заяви централният бранител на Лудогорец Козмин Моци. Румънецът говори пред sport.ro, като призна, че не знае дали ще заеме друга роля в клуба.

Моци обясни, че води преговори с ръководството на "орлите", но почти сигурно ще "окачи обувките на пирона" през лятото. Той също така коментира и десетата поредна титла на разградчани.

"Доволни сме от спечелената титла. ЦСКА имаше 9 поредни титли, но ние ги надминахме, печелейки 10 поредни. Не знам все още дали ще поема друга роля в Лудогорец след края на сезона. Водим преговори, но на 99% ще се оттегля от професионалния футбол през лятото. Все още трябва да направя официално решение обаче". 

"Трудно е да продължа да играя, тъй като на тази възраст никак не е лесно да се завърна към най-добрата си спортна форма. Също така напускането на дома за продължително време, докато съм на лагери, е проблем. Не искам да продължавам, докато стана на 40. Разбира се, щях да предпочета да играя повече, ако бях във форма", каза Моци, който рядко попада сред избраниците на Валдас Дамбраускас.

Източник: Novsport

Последни новини