Sport24-bg става Globet.pro

Sport24-bg става Globet.pro

01-03-2019, 20:00

Сайтът Sport24-bg се ъпдейтва на Globet.pro и продължава да предоставя ценна и интересна информация за всички почитатели на спорта, спортните залози и феновете. В него създателите му са събрали множество различни статии, които се отнасят до тази сфера. Тук можете да откриете различни стратегии, с които можете да подобрите успеваемостта на спортните си залози и да намалите шансовете да загубите. Описани са различни системи. Публикувани са съвети за управление на риска, за това какви са грешките при залагане и какви са основните стратегии, които можете да използвате за залози на любимия си спорт. Globet.pro включва в репертоара си също прогнози за резултатите от предстоящите в близко бъдеще срещи, както и видеоклипове на мачовете, налични за гледане онлайн. Допълнително ще видите данни за разнообразни бонуси, как да ги получите, как да ги превъртите и как да ги изтеглите.

Сайтът предоставя професионална оценка за различните борси за залози, игрални зали, казино зали и букмейкъри, като при създаването на тази оценка се вземат под внимание юридическа, както и финансова информация за дадения букмейкър, личният опит на собствениците на използваните за информация на мониторинговите сайтове, както и оценката, дадена от потребителите.

В сайта са включени също новини за тимовете и спортистите. Освен това можете да видите класиранията към настоящия момент, в които са включени изиграните срещи (както и победи, равенства и загуби), брой събрани до момента точки, процент владеене на топката, удари във и извън вратата, корнери, брой засади и фалове. Налична е основна информация за посочените първенства и участващите в тези първенства отбори. Освен това в таблицата за класацията във всяка лига се вижда кои отбори са на позиции, които биха им позволили да се класират за груповата фаза от първенството Шампионска лига, кой отбор е на позиция за класиране в груповата фаза за Лига Европа и кои отбори в настоящия момент се намират на последните позиции, което би довело до отпадането им в по-долна дивизия.

Към всеки отбор е посочена цялостна статистика, като можете да видите резултата на отбора при всеки мач, който е изиграл, срещу кого е играл, какъв е бил процентът му владеене на топката при всяка среща, най-резултатните му мачове (както и най-резултатните мачове срещу него), срещи, в които е имало най-много корнери, засади, фалове и удари. Допълнително ще видите данни за стартовия състав, за играчите на всяка позиция, за това кои спортисти са контузени (и процентната вероятност да участват в игра), както и кои са голмайсторите на отбора и колко гола са отбелязали.

Резултатът за избраният от вас отбор и статистика е посочен поотделно срещу всеки тим, с когото се е състезавал. А точно отстрани се намира стрелкичката, която ще ви позволи по-обстойно да видите статистиките за тази среща. Първо се виждат тимовете, които са играли, кога е била проведена срещата (дата и част), какъв е бил резултатът в първото полувреме и в края на мача. Посочено е също коя система са избрали отборите, какъв е процентът им владеене на топката, колко удари са отправили във и извън вратата, колко корнери, фалове и засади имат за дадената среща. Индикирано е също в коя минута са били вкарани попаденията (и от кого), както и в коя минута са били получени картоните (и кой играч е извършил нарушението). Посочени са и голмайсторите, и контузените играчи.

На главната страница са посочени най-важните към момента новини, както и някои актуални стратегии и бонуси. Вляво на основната страница са посочени автоматични прогнози. Таблицата, в която те са ви дадени, показва в коя лига се играе срещата, кога ще се играе, кои отбори участват и какъв е шансът за единица (1; победа на домакина), х (равенство) или двойка (2; победа на гостуващия тим). Точно след тях е индикирана общата прогноза, която се определя от процентите в предните колонки. Освен това ви е даден и най-добрият коефициент. Чрез този инструмент можете да видите кои срещи ви осигуряват най-добри коефициенти. Но трябва да сте наясно, че има и други фактори, които биха повлияли на резултата – лишаване от домакинство, контузени играчи и други. Затова в допълнение към прогнозите се препоръчва да използвате също и данните от официалния уебсайт на дадения отбор, за да вземете най-информирано решение.

Като цяло, уебсайтът Globet.pro е отличен, що се отнася до дизайн, навигация, изработка и налична информация. Осигурява множество данни и други важни подробности за света на спорта и спортните залози.

Повече: www.globet.pro