Австрийци и поляци също поискаха Малинов

Австрийци и поляци също поискаха Малинов

Novsport

12-08-2020, 07:26

Халфът на ЦСКА Кристиян Малинов е заинтригувал щефове на австрийски и полски тим, пише „Меридиан мач“.

Той е бил предложен от мениджъри на силния Лехия Гданск, както и на третия в Австрия Рапид. Малинов стана ненужен на „Армията", след като в тима бяха привлечени дефанзивните халфове Санкаре и Юга, които впечатляват с фигурите и визитките си. Въпреки че националът изигра силни мачове през миналия сезон, той загуби титулярното си място при „червените" още преди месеци.

Иначе за най-сериозен интерес към Малинов се заговори от страна на Рейнджърс, където мениджър е Стивън Джерард. Въпреки че трансферът бе смятан за почти сигурен, шотландците се поотдръпнаха от сделката в последните дни. Белгийски, руски и турски отбори също се интересуват от футболиста на ЦСКА. Към момента обаче по-малко или повече фаворит се очертава Рапид, защото австрийците играят в евротурнирите и бързат със селекцията. Както се знае, в Щурм играе бившият съотборник на Малинов Кирил Десподов, а треньор е Нестор Ел Маестро.

Националът също натиска за трансфер, защото е крайно недоволен от статута си на резерва. Той дори призовал да бъде намалена цената му, за да се стигне по-бързо до сделка. В момента шефовете на ЦСКА са готови да пуснат футболиста си за 1 милион евро.

Източник: Novsport

Последни новини