Александър Тунчев: Това второ място го равняваме на първо

Александър Тунчев: Това второ място го равняваме на първо

Topsport.bg

26-05-2021, 22:31

Александър Тунчев призна, че е доволен от завършека и второто място на отбора в efbet Лига. Треньорът на Локомотив (Пловдив) коментира напускащите, както и къде ще е акцентът при трансферния пазар за "смърфовете".

"Важно беше да завършим без загуба и не загубихме самочувствие. Младите момчета също получиха такова, а за наше щастие два от головете вкараха точно такива момчета. Има какво още доста да се желае. Има и още "доста хляб да изядат", но в такива мачове се каляват. Трудно ще бъде за тях, но някои показват израстване", призна Тунчев.

"Това второ място го равняваме на първо. Изкарахме доста труден сезон, нямахме голям избор от играчи, но те изкараха целия сезон. Всички бяха зад нас, а феновете най-вече. С такива момчета, характери и личности е удоволствие да се работи. Определено са мъже с характер и на второ място добри футболисти. Ще бъде много трудно да стигнем върха. Последните три години показахме израстване, но няма да бъде лесно. Има играчи, които ще ни напуснат и дано намерим подходящите такива, за да затвърдим. Тръгват си Динис, Лукас и Илич. Надявам се да няма други. Гледаме играчи и се надявам бързо да ги осигурим. В защитата търсим подсилване и нападател", добави Тунчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини