Балтанов: Мечтая да играя за Ботев на "Колежа"

Балтанов: Мечтая да играя за Ботев на

Topsport.bg

09-04-2022, 20:55

"За мен е втори шанс да бъда част от любимия отбор. Разликата в отбора е, че сега има много добра организация - всичко е изпипано до най-малкия детайл. Работи се изключително професионално. Атмосферата е изключително добра", коментира халфът на Ботев Пд Лъчезар Балтанов в интервю за бюлетин "Канарче".

"Най-сладките ми голове са естествено срещу отбора на Локомотив, все пак това е дербито на Пловдив. В този мач зарядът винаги е по-различен. Друг любим гол ми е този срещу Бейтар (Йерусалим) заради факта, че мачът беше от европейските клубни турнири.

Петър Зехтински е човек, от когото съм научил много за клуба. Костадин Видолов е другата легенда, която съм наблюдавал и е останала в съзнанието ми. След като се озовах тук, усетих колко голямо е влиянието на клуб като Ботев Пловдив. С огромната фенска маса, която притежаваме, и с начина, по който бях посрещнат след първите мачове, които изиграх с екипа на Ботев", каза още юношата на Левски който вече приема Ботев като отбора на сърцето си.

"В свободното си време съм отдаден изцяло на семейството си. Взимам дъщеря ми от градина, общо взето изпълнявал семейните задължения. Тя още не можеше да осъзнае, че съм в Царско село и й беше странно, като ме видя с различен екип. Всеки път, когато тръгвахме за София и минавахме покрай базата, ме питаше защо не спираме тук, нямаме ли тренировка. Е, наистина й трябваше известно време, за да осъзнае, че вече не съм в Ботев, но сега вече е щастлива от това, че се завърнах. Този сезон се представяме добре, дано се задържим в челните позиции. С играта, която показваме, мисля, че това ще се случи. Ако продължава да се работи по същия начин, защо не и Ботев да се бори за нещо по-голямо през следващия сезон", добави халфът.

"Пожелавам на феновете да бъдат обединени и да вървим заедно ръка за ръка към бъдещи успехи. Надявам се един ден да изпълня своята мечта - да играя за Ботев на стадион "Христо Ботев", каза още халфът. Той разкри също, че е предприел стъпки за треньорски лиценз.

"Надявам се някой ден дали ще бъда треньор на професионален клуб, или в ДЮШ, това да се случи", завърши Лъчо Балтанов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини