Беласица приключва седмицата с двустранна игра

Беласица приключва седмицата с двустранна игра

Novsport

30-10-2020, 12:52

С различен брой футболисти провеждаше заниманията си старши треньорът на мъжкия отбор на ОФК Беласица Саша Симонович през настоящата седмица.

Първоначално нагласата бе за гостуване на Надежда Доброславци в мач от 13 кръг за първенството на Югозападната Трета лига.

Това обаче няма да се случи, защото ръководството на ЗС на БФС спази решенията на оперативния щаб на община Петрич, оформени със Заповед на кмета Димитър Бръчков - за срок от две седмици да не се провеждат спортни мероприятия на открито и закрито на територията на общината и отборите да не участват в никакви първенства и турнири.

При това положение наставникът на петричкия тим промени програмата си и седмицата ще приключи в събота с двустранна игра на стадион „Цар Самуил“ с наличните футболисти, между които и привлечените шест от ДЮШ на клуба.

„Не бяха на мое разположение защитниците Марин Георгиев и Крум Николов поради болест и контузия. Радващото е, че вече се включи в последното занимание Атанас Димитров, който е основен стълб в отбраната. Вратарят Кирил Георгиев също тренира на пълни обороти, както и Александър Смилков и Тони Костадинов. Единствено атакуващият халф Димитър Стоев, който е един от голаджиите в отбора, тренира самостоятелно без топка заради неизлекувана травма от мача срещу Сливнишки герой“, обясни Саша Симонович.

Източник: Novsport