Берое - Арда: 2:2 (Развой на срещата по минути)

Берое - Арда: 2:2 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

29-04-2022, 16:28

Берое приема Арда в пореден мач от плейофната фаза на efbet Лига. Битката за седмата позиция в първенството продължава, а двубоят в Стара Загора е от 17:30 часа.

Голямата липса за заралии ще е отсъствието от резервната скамейка на треньора Петър Хубчев и помощника му Левон Апкарян, които са наказани за този мач.

Берое е без загуба в плейофите. Добрата новина, че след контузии се завръщат Бен Юсеф, Георги Диннков и Абубакар Камара, докато заради травма Кийлън Лебон пропуска двубоя. До последно под въпрос ще бъдат Кевин Тапоко и Джонатан. Наказани за мача са Мирослав Енчев и Симеон Мечев.

По-рано през седмицата от клуба поканиха "цялата старозагорска футболна общественост" на среща за бъдещето на Берое на 3 май. В същото време футболистите на тима посетиха учлища, като част от нова кампания.

В последния кръг Арда записа най-тежката си загуба в елита, след като записа поражение с 3:6 от ФК ЦСКА 1948. Възпитаниците на Стамен Белчев са в серия от четири поредни срещи без победа в първенството. При загуба от Берое ще изостава на девет точки от седмото място при три мача до края на кампанията.

От клуба пуснаха виртуални билети за мача в Стара Загора. Добрата новина за Стамен Белчев е, че след наказание се завръща Милен Желев, но такова трябва да изтърпи Лъчезар Котев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини