В СЪРБИЯ: Свързват вратар с ЦСКА

В СЪРБИЯ: Свързват вратар с ЦСКА

Novsport

24-08-2020, 09:38

Сръбски вратар е бил предложен на ЦСКА, пишат медиите в западната ни съседка.

Става въпрос за 29-годишния Марко Милошевич, който е бил лансиран от мениджърска агенция, търсеща му отбор.

Стражът, който е висок 188 сантиметра, е пред раздяла с настоящия си клуб Каспий.

Очаква се той да разтрогне договора си. Казахстанците са в тежко финансово състояние, а Милошевич нямал желание да остава повече там. Роден е в Белград, юноша на Земун, който е първият му професионален клуб.

После пази за сателита на Цървена звезда Графичар, Раднички Нова Пазова, Смедерево, Вождовац и Напредък Крушевац. Има и едно завръщане в Земун през 2017/19. ЦСКА вече привлече вратар това лято - българина Димитър Евтимов, който е резерва на Бусато.

Така беше и във Враца, където Валентин Антов изведе ЦСКА с капитанската лента във втори пореден мач. Справка със статистиката показва, че той е седмият носител на лентата при червените през последната малко повече от година.

В този период с нея, освен 19-годишният Антов, бяха още Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров, Петър Занев, Раул Албентоса, Рубен Пинто и продаденият преди седмица на Льовен Кристиян Малинов.

От тях в състава в момента са само Чорбаджийски, който дори не попада в групата за мачовете и е пред раздяла с клуба, и Петър Занев, включил се като резерва във Враца.

Испанецът Албентоса разтрогна по взаимно съгласие с ЦСКА преди 5 месеца и все още няма нов клуб. Договорът на Пинто пък изтече и не бе подновен, припомня „Тема спорт“. 

Източник: Novsport

Последни новини