Георги Какалов за Ганчев: Човек с главно "Ч"! Много футболисти го предадоха...

Георги Какалов за Ганчев: Човек с главно

Topsport.bg

20-02-2023, 15:13

Бившият футболист на редица български и чуждестранни отбори - Георги Какалов, написа емоционален пост за собственика на ЦСКА Гриша Ганчев. Това стана, след като ЦСКА съобщи, че вече е собственик на стадиона си.

"Всеки говори каквото иска, но този човек е Човек с голямо "Ч". Той толкова е дал за спорта, за развитието на футбола и борбата, колкото някой хора 10 живота да изживеят, няма да успеят да го стигнат. Защо човек с голямо "Ч" ли? Защото той изгради много футболисти и борци, който ядоха бях хляб, и после го предадоха. Но не борците, който създаде като хора и личности, а футболистите. Защото във футбола винаги е имало к........ номера и евтини игри.

Да не говорим в колко благотворителни каузи се е включвал винаги, но никога не е искал да се знае. Защото на този човек реклама не му трябва. Има други такива, който желаят показност, че те са сторили добро, но не да помогнат със сърце, а да покажат своята показност, че са добри хора с големи сърца.

Мога да изброя хиляди неща още спрямо този човек, който превъзхожда останалите "бизнесмени". Мога само да му пожелая здраве, щастие и късмет. Другото знае как да го направи", написа Какалов на стената си във "Фейсбук" над снимка на Ганчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини