Даскалов: Имаше нерви, защото и двата отбора искаха победата

Даскалов: Имаше нерви, защото и двата отбора искаха победата

Novsport

12-12-2020, 20:12

 Капитанът на Царско село Реян Даскалов сподели след равенството 2:2 с Левски, че според него тимът не е успял да върти топката повече от левия фланг към десния, което да измори повече съперника и тогава "царете" да нанесат решаващия удар.

"Поради дадени причини и грешки допуснахме обрат в мача. Според мен лично не успяхме да въртим топката повече от левия фланг към десния. Можехме да ги уморим още повече и тогава да опитаме да вкараме последния пас или удар.

Допуснахме обрат в мача, но се радвам, че все пак успяхме да се върнем в двубоя. И се надявам да спрем да допускаме такива наивни грешки, каквато допуснах аз всъщност за втория гол. И двата отбора искаха да вземат мача и затова имаше повече нерви.

Не мога да кажа, че не сме си повярвали, но Левски бяха по-прибрани в последните минути. Може би ние не правихме добре разиграванията, защото нямахме и истинска опасност да поведем в резултата. Треньорският щаб ще гледа мача ние също трябва да го гледаме, за да видим къде сме сбъркали и да поправим грешките следващия път", заяви капитанът на "царете" след двубоя.

Източник: Novsport

Последни новини