Дауда Бамба ще получи игрови минути и срещу Пирин

Дауда Бамба ще получи игрови минути и срещу Пирин

Topsport.bg

31-01-2023, 09:35

Полузащитникът на ЦСКА - Марселино Кареасо, се е разминал с по-сериозна контузия. Това разкри старши-треньорът на "армейците" Саша Илич след контролата с Шахтьор Караганда. Колумбиецът получи травма в последната третина на спаринга срещу Македония Гьорче Петров и не взе участие в двубоя срещу казахстанците, който завърши 3:3, пише "Тема Спорт".

"Няма нищо страшно с Марселино Кареасо. Няма сериозен проблем. Той ще бъде на разположение, когато се върнем в София", коментира темата треньорът на ЦСКА Саша Илич.

Очаква се Кареасо да се включи на сто процента още в първото занимание на отбора в столицата, което ще се проведе в петък. Почти сигурно е, че той ще вземе участие в контролата с Пирин в неделя. В нея минути отново ще получи и Дауда Бамба. Твърдо аут обаче е Асен Дончев, който няма да попадне в групата и за двубоя с Берое от първия пролетен кръг.

Неясно остава състоянието на Бисмарк Чарлс. Ганайският нападател постоянно се оплаква от контузии и бъдещето му на стадион "Българска армия" е под въпрос.

Източник: Topsport.bg

Последни новини