Емоционален Младенов: Всички са срещу ЦСКА, а на Лудогорец се осигурява абсолютен комфорт

Емоционален Младенов: Всички са срещу ЦСКА, а на Лудогорец се осигурява абсолютен комфорт

Topsport.bg

20-12-2021, 19:02

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов поздрави своите футболисти за победата над Лудогорец, която съкрати изоставането на "червените" до днешния им опонент на само две точки.

Специалистът беше изключително емоционален, когато анализира предстоящата битка между "армейци" и "орли" през втората част на шампионата. Ето какво каза той:

""Въпреки проблемите, отпадането на няколко играчи, през цялото време откакто станах треньор, постоянно имахме кадрови проблеми. Изиграхме много силно тактически мач, надиграхме противника и взехме три точки.

Това е 33-ият мач, който ние играем в последните четири-пет месеца. Изключително голямо натоварване е. Тази агресия, която искахме, постепенно намаляваше Да прибавим и съдийските отсъждания, където на определени моменти се показваше двоен аршин. Срещу Вион имаше две нарушения с влизане отзад не се показва картон, при Матей и Мухар веднага се показва картон. Няма да влизаме чак в такава подробност. По някакъв начин това пречупва инерцията и желанието ни да сме агресивни. Те веднага падаха при леки съприкосновения, подвеждаха съдията. Сега да преценят дали беше в тяхна полза.

Накъса се играта и нарушиха красотата. Трудно можеш да завършиш атака, когато се накъсва така. Ние изиграхме един супер мач. Две точки разлика са много и малко. Много, защото те имат цялата подкрепа на всички нива, против нас всичко е в ущърб. Мога да цитирам и последния мач. Имаше ситуации, които доказват критерия към ЦСКА. С това мачкане се стига до период на отчаяние, че нищо не можем да направим срещу този отбор. Те не умеят да губят, виждате ли какви скандали почнаха да правят. Пълна подкрепа на всички нива има този отбор.

Който не издържа на напрежение, не е за тука. ЦСКА винаги се бори за победа и за първото място. Дори и да не успеем тази година, имаме план. Нека не го забравяме този план за две години. Когато ЦСКА загуби, големи критики. Когато Лудогорец, загуби, няма критики. Осигурява им се абсолютен комфорт. При нас е различно. 10 години подред са шампиони и трябва да получават критики, а само ние ги получаваме. Този двоен аршин оказва влияние.

Моментът е ЦСКА да натисне педала. Трябва да надграждане. Пак казвам, дори да не изпълним нашето желание, имаме план за две години. Трябва да изградя отбор, който да пречупи Лудогорец. Можем още тази година да го пречупим с малко усилия и като прибавим малко качества.

Нямам намерени да разговаряме на тая тема. Ако дойде извънземно предложение, клубът трябва да защитава своите интереси. Много е трудно през зимния трансферен прозорец да вземем нещо качествено. Според нашите възможности имаме бюджет, който не трябва да надвишаваме. Чухте какво каза Гриша Ганчев. Стадионът е основната му цел. Ще се съобразим с този бюджет. Ако намерим качество, ще прибавим. Ако не, летния трансферен прозорец. Тогава ще прибавим конкуренция".

Източник: Topsport.bg

Последни новини