Етър - Лудогорец, 0:4

 Етър - Лудогорец, 0:4

Topsport.bg

12-11-2023, 19:32

Отборите на Етър и Лудогорец излизат в последния двубой от 17-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион "Ивайло" стартира в 18:00 часа, а главен съдия ще бъде Владимир Вълков.

Домакините от Велико Търново вървят последни в класирането с едва 8 точки от 16 кръга. За последно "виолетовите" се поздравиха с успех на 25 октомври, когато победиха Ботев (Враца) с 2:1.

ВИЖТЕ КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА

В същото време шампионите са в еуфория от успеха с 2:0 над Фенербахче в Лигата на конференциите и ще се опитат да пренесат настроението и в efbet Лига. Във вътрешното първенство разградчани са в серия от три поредни успеха, а в класирането заемат четвъртото място с 33 точки, но и с два мача в запас.

Очакванията са завърналият се на треньорския пост Георги Дерменджиев да даде почивка на някои основни футболисти. Тодор Неделев е гласен за титуляр, а атаката ще води Руан Крус. Сонко Сундберг също е готов за игра.

В лагера на Етър е пълно с проблеми, като цели осем футболисти са извън сметките на треньора на Етър Светослав Петров. Добрата новина за него е свързана със завръщането на Янко Ангелов и Димо Бакалов.

Лудогорец излиза като фаворит в мача, но всяко подценяване може да изиграе лоша шега на разградчани.

Източник: Topsport.bg

Последни новини