Етър в шах за двубоя с Локо Пд

Етър в шах за двубоя с Локо Пд

Novsport

20-09-2020, 09:28

 Етър е в шах за двубоя с Локомотив Пловдив днес. По програма срещата е от 17:45 часа на стадион "Ивайло". В петък следобед болярите обявиха, че имат четирима заразени с коронавирус. Те веднага са изолирани. Притеснението в щаба на виолетовите е, че днес сутринта, след като излязат резултатите от вторите проби на останалите, бройката може да се увеличи. Както е известно, от БФС обявиха, че при 10 заразени мачът се отлага.

"Дано не се стигне дотам. РЗИ решава. Постоянно правим тестове и спазваме всички предписания на Министерството на здравеопазването, това на спорта и БФС. Трябва да изчакаме до утре (б.р. - днес), за да видим каква ще е ситуацията. С въпросните четирима играчи сме се разбрали да не съобщаваме техните имена. Всичко е доста динамично и непредвидимо", обявиха от "Ивайло".

В Етър са в готовност да попълнят състава с юноши до 19 г. и играчи от втория тим, който се състезава в Северозападната Трета лига. Клубът вече продава билетите за срещата с Локомотив Пловдив, който от вчера е във Велико Търново.

Източник: Novsport

Последни новини