Етър: Целта е оставане в efbet Лига

Етър: Целта е оставане в efbet Лига

Novsport

12-02-2021, 09:26

 Етър се намира в тежка ситуация, но от клуба вярват, че ще се справят с трудностите. "Болярите" започват пролетта на последното място в класирането на efbet Лига и ще опитат да направят всичко възможно да останат в родния елит. 

"Ръководството е осигурила всички необходими условия за Етър. Аз помагам доколкото мога със съвети, когато ме потърсят. Етър остави в последните 3-4 години нелоша следа в Първа лига. В момента е на незвидното последно място и се надявам, че ние като ръководство сме осигурили всички условия н спортно-техническия щаб и футболистите да се представят по най-добрия начин и да запазят мястото си", заяви Цанко Цветанов, който участва в пресконференция заедно с председателя на УС на "болярите" - Деян Куздов. 

"В краткосрочен план целта е оставане в Първа лига, но ако това е самоцел, не говори добре з всеки клуб. Етър има големи традиции, амбицията на новия УС е ад инвестира повече в инфраструктура, в изграждане на добри условия за работа."

"Да, хубаво е Етър да е в елита, защото е под светлините на прожекторите, но това не е краткосрочната ни цел. Няма да е лесно, задачата е трудна, но хубавото е, че разликата от десетото място е само 3 точки. Така че предстои интересен пролетен полусезон", допълни Куздов. 

Източник: Novsport

Последни новини