Живко Атанасов се закани на Лудогорец

Живко Атанасов се закани на Лудогорец

Topsport.bg

26-08-2022, 22:12

Черно море се готви усилено за домакинството на Лудогорец. Двубоят от 8-ия кръг на Първа лига е в понеделник, 29 август, от 18:00 часа на "Тича". Билетите за сблъсъка вече се продават онлайн, като са на цена 9 лева. В деня на мача касите на стадиона ще отворят в 15:00 часа.

За сблъсъка на линия ще бъде Живко Атанасов. Централният защитник бе в групата за визитата на Ботев Пд, спечелена с 4:3, и бе гласен за титуляр, но в последния момент получи травма и отпадна. Сега обаче треньорът Илиан Илиев ще може да разчита на опитния бранител.

"Очаквам да победим. Имаме доста нови момчета, но се надявам да се представим добре и да спечелим. Надявам се да изпълним добре тактическите указания на треньора и да не допуснем гол. Лудогорец е скъп отбор, който е доказал, че знае как да притеснява опонента си. На "Тича" обаче е по-различно. Надявам се стадионът да е пълен, въпреки че срещата е в понеделник", заяви Атанасов пред Диема Спорт. Той призна, че си е поставил за цел да отбележи колкото се може повече попадения. През миналата година се разписа веднъж.

"Харесва ми да се включвам в атака. Надявам се да побеждаваме, а и аз да вкарвам. Общо взето, Черно море е израснал, въпреки че трябва да подобряваме доста неща", посочи централният защитник. През 2020/21 той реализира 4 попадения в 28 шампионатни срещи за Левски.

Преди старта на кръга Черно море заема второ място във временното класиране.

Източник: Topsport.bg

Последни новини