Живко Миланов: Ще проведа разговор с ръководството, трябва промяна

Живко Миланов: Ще проведа разговор с ръководството, трябва промяна

Topsport.bg

08-08-2021, 23:14

Наставникът на Левски - Живко Миланов не беше никак доволен от загубата на "сините" срещу Арда. Младият специалист призна, че му предстои разговор с шефовете на клуба през седмица, за да се определи и неговото бъдеще на "Герена".

"Тази загуба натежа доста. Трета поредна загуба, две от тях са на наш терен. Трудно е доста. Особено след такъв мач да се говори. Сами се бихме. Знаехме Арда как играе, но след тези елементарни грешки, които направихме, беше доста трудно да се върнем.

Липсваше ни креативност. Да бъда честен, отбелязаните голове свалиха гарда на момчетата. Опитаха да се върнат през второто полувреме. Вижте, ние сами се вкарахме в това положение и сами трябва да излезем. Тези момчета трябва да работят. Тези фенове и този клуб не заслужават това.

Изходът е да се вземат още няколко играча и да не се отказват тези млади момчета. Цялата отговорност е към мен. Аз бих си я поел. Ще видя... Следващите дни ще имам среща с клуба, да видим какво ще правим. Ще трябва да се види промяна, най-вече във футболистите.

Най-големият проблем на Левски е неяснотата. Когато има по-голяма яснота и бъдеще пред отбора, тогава този клуб ще излезе. Виждате, говорим, че залагаме на млади момчета, но част от тях все още не са готови за този мъжки футбол".

Източник: Topsport.bg

Последни новини