Загорчич: Искам 6 точки от последните два мача

Загорчич: Искам 6 точки от последните два мача

Novsport

18-05-2021, 07:44

Славия на практика вече се спаси и на теория от изпадане, а днес гостува на Ботев (Враца), докато в петък (21 май) приема Етър за последния си мач от група Б на втората осмица.

Столичани имат аванс 5 точки пред врачани, които са на второ място в потока, но са с по-лоши показатели в преките мачове срещу съперника от редовния сезон.

"Искам не една победа, а шест точки. Това ми е целта и това съм казал на играчите - да не се влияят от класирането", коментира сърбинът пред "Тема Спорт".

Той вече победи противника - 2:0 на стадиона в "Овча купел" преди дни.

Аут за двубоя отново е централният защитник Андреа Христов, който е контузен, както и друг от бранителите Петър Патев, също лекуващ травма. След наказание в състава се завръща Димитър Рангелов.

Поредният ребус пък ще трябва да решава старши треньорът на Ботев (Враца) Веселин Великов, откакто пое тима. Наставникът почти няма мач без наказан или контузен играч.

За двубоя със Славия днес санкционираните са цели трима - Петър Атанасов, Илия Миланов и Алгсан Н`Диайе.

По един футболист във всяка зона. Това ще доведе до размествания в състава. Отделно, контузен е капитанът Валери Домовчийски.

С проблеми е другият нападател Дориан Бабунски, който обаче ще стисне зъби и ще е на разположение. След наказание се завръща Даниел Генов.

"Лесно няма никъде. Поредната битка с надежда да вземем точки. Отново имаме проблеми, сякаш това няма край, но не се предаваме", сподели Великов, който ще попълни групата с юношата Йордан Желев.

Източник: Novsport

Последни новини