Здравко Димитров: Ще се върна в Левски, ако ми е писано

Здравко Димитров: Ще се върна в Левски, ако ми е писано

Topsport.bg

04-11-2022, 14:36

Крилото на Спартак (Варна) - Здравко Димитров, коментира предстоящия сблъсък с бившия му клуб Левски. Пред колегите от "Дарик" и dsport той увери, че не е настроен за отмъщение спрямо "сините", а просто да покаже най-доброто от своята игра:

"Мисля, че успях да се адаптирам към колектива. Не ми отне много време, дори напротив, даже твърде бързо. Момчетата ме приеха много добре. Много хубав колектив сме от това което видях. Набирам инерция. Ще видите много повече от това, което съм в момента. Нямам подготовка все още. Не съм подготвен физически напълно. На полусезона ще имам време да се подготвя. Аз все още съм футболист на Левски. Далеч съм от мисълта, че излизам да им отмъщавам. Просто излизам да покажа какво мога и се надявам отстрани да се види.

Ако е писано да се върна на "Герена", това което аз изключително много искам, ще се върна. Не искам да говоря с думи, искам да говоря на терена. В неделя се надявам да покажа добра игра и хората да видят.

"Аз съм убеден, че Спартак (Варна) ще се спаси. Виждате каква промяна имаме за два месеца. Победихме Ботев Пловдив, равен с Черно море, равен със Септември. С всеки изминал мач показваме по-високо ниво. Сигурен съм, че Спартак Варна ще остане в групата. Личните ми цели са да се развивам като футболист. Много съжалявам, че в тези седем месеца почивка не можах да практикувам любимото ми нещо, което ме прави щастлив. Искам да се развивам и да показвам най-доброто от себе си".

Източник: Topsport.bg

Последни новини