ИЗВЪНРЕДНО: Датчанин поема Ботев (Пловдив)?

ИЗВЪНРЕДНО: Датчанин поема Ботев (Пловдив)?

Novsport

15-12-2020, 08:42

 Чужденец ще стане треньор на Ботев Пловдив, ако руският милиардер Антон Зингаревич влезе в клуба. Той най-вероятно ще е датчанин, защото бизнесменът има сериозна школа в Дания, пише plovdiv-news.bg.

Анализаторите на руснака правят не само одит на клуба, но и игрова ревизия на отбора, като се очаква сериозна чистка и много нови попълнения. "Канарчетата" ще започнат подготовка за новия полусезон на 6 януари, но не е ясно кой треньор ще изведе тима за първо занимание, след като договорът на сегашния наставник Стефан Стоянов е до края на 2020 година, а Зингаревич при всички положения няма да е влязъл все още в управлението на клуба.

До края на първия дял от първенството за сезон 2020/21 пловдивчани имат да изиграят още един двубой. Те гостуват на Лудогорец в отложен двубой. 

Четирима играчи ще пропуснат мача заради натрупани картони - Маркиньос Педросо, Мишел Еспиноса, Филип Филипов и Джонатан Перейра. Звездите на "канарчетата" - Тодор Неделев и Атанас Илиев, също пропускат срещата заради различни травми. 

При така стеклите се обстоятелства, в групата на тима ще има 12 юноши, като единствените с опит ще са Славчо Шоколаров, Виктор Ганев, Мите Цикарски, Салиф Сисе и вратарите Георги Аргилашки и Янко Георгиев. 

Източник: Novsport

Последни новини