ИЗВЪНРЕДНО: Левски продаде Спиерингс

ИЗВЪНРЕДНО: Левски продаде Спиерингс

Novsport

02-10-2020, 20:41

Стайн Спиерингс напуска Левски. Той ще продължи кариерата си в Тулуза, информира Спортал. Нидерланският халф и агентът му са се разбрали с ръководството на "сините" и утре играчът ще лети за Франция, където се очаква да мине медицински прегледи в тима от местната Лига 2.

Спиерингс си тръгва от "Герена" след едва 19 мача и четири попадения. През този сезон той игра във всичките седем мача под ръководството на Георги Тодоров, като дори отбеляза две попадения срещу Монтана (4:0). 

Спиерингс не тренира днес, а и нямаше желание да играе срещу Ботев (Враца), тъй като иска да бъде продаден.

24-годишният футболист се беше разбрал още преди няколко дни с Тулуза и желаеше от "сините" шефове да го пуснат, след като по неговите думи имал уговорка с изпълнителния директор Павел Колев, че клубът няма да му прави спънки, ако си намери нов отбор. Както е известно, той е един от скъпоплатените играчи на Левски, като дойде зимата с амбиции за титла и купа, но още преди да вземе първата си заплата, клубът вече беше в много голяма финансова криза.

Предвид това, че Спиерингс е получил своите възнаграждения, се очаква от Тулуза да плати трансферна сума на 26-кратните шампиони, но със сигурност няма как да става въпрос за желаните от Левски до преди няколко дни 400-500 хиляди евро.

Източник: Novsport

Последни новини